Joulukalenterin 2.luukku – muita kivoja kalentereita!

 Blogin pidempiaikaiset lukijat ehkä vähän hämmästyy joulukalenteria; mä olen varmasti vuosi sitten julistanut, etten ole mikään erityinen jouluihminen (enkä pääsiäisihminen, enkä vappuihminen, enkä äitienpäiväihminen, enkä juhannusihminen, enkä – no, pointti taisi tulla selväksi). Mutta joulukalenteri-into on tarttuvaa, tässä muutamia erilaisia blogeja ja niiden kalentereita:

Hey brother kaksosblogiHey brother -blogi kertoo nimensä mukaisesti veljeksistä, identtisistä kaksospojista, ja nyt blogi on saanut jouluisen asun ja kalenterin (vielä ehtii osallistua ekaan arvontaan).

mistä on pienet pojat tehty kaksosblogiToinen kaksosblogi, jossa päätähtinä pienet pojat. Ekasta luukusta paljastui hyviä vinkkejä pienten kalenterin täyttöön esim. ensi vuotta ajatellen.

bebe au lait joulukalenteriBebe au lait -blogin nimi on jo niin herkullinen, että kurkkasin sitä aikoinaan ihan sen takia, ja jäin lueskelemaan, vaikka vauvavaihe on täällä jo ohi.

meriannen blogin joulukalenteriMeriannen blogi on varmaan monelle lukijalle tuttu, Merianne kirjoittaa arjestaan Englannissa cp-vammaisen pienen tytön äitinä, mutta nyt joulukuussa blogista siis löytyy  muun lisäksi myös joulukalenteri.

äiti kehystetääks tää joulukalenteriÄiti, kehystetääks tää? on ennen kaikkea kuvablogi (niin kuin nimestä voi päätellä), mutta hyviä tekstejä mahtuu joukkoon myös – ja nyt myös tonttukuvakalenteri, joka alkoi lupaavasti.

Ja lisää löytyy, nopealla selaamisella esimerkiksi näistä blogeista:

Yksi askel kerrallaan

Mammavaara

bloPPshop

Parempia yhdes ku eriksee

Pienen pojan haaveet

Arjen ihanuuksia

Onko teillä vinkata lisää joulukalentereja? Mä lisään vielä Kidd.O:n kalenterin, jossa on tarjolla ihana kuva ja materiaa arvonnassa joka päivälle.

 

Kommentit
    • 2.1

      Emilia sanoo

      No nyt kyllä varmaan pitää mennä katsomaan, sen verran painavat suositukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *