Joulukalenterin 15. luukku – lastenkirja-arvonta!

elmeri ja virtahevotLupasin joulukalenteriin arvonnan, johon kauempana Helsingistäkin asuvat voivat osallistua ja tässä se tulee! Arvonnassa siis David McKeen kirja Elmeri ja virtahevot. Kiire tulee, jotta kirja ehtii vielä jouluksi (jos siitä haluaa ylimääräisen paketin pukinkonttiin), joten arvonta-aikaa on huomisiltaan, tiistaihin 16.12. klo 19 saakka, ja toivottavasti arvonnan voittaja ilmoittaa osoitteensa heti voittoviestin saatuaan.

Elmeri-kirjat on tosi kivoja, ja tämä nimenomainen sopisi hyvin siihen mun vieläkin kirjoittamatta olevaan filosofiset lastenkirjat – postaukseeni. Sen sijaan Lastensilmin -blogista löytyy kattava arvio kirjasta – sinne nimittäin meni syksyllä arvottu kappale.

Nyt on arpoja jaossa erityisen runsaasti:

 1. yhden arvan saat tätä postausta kommentoimalla – kerro siinä, monellako arvalla osallistut
 2. toisen arvan saat nimittäin, jos tykkäät Leluteekin Facebook-sivusta
 3. ja kolmannen arvan saa, jos olet Leluteekin uutiskirjeen tilaaja – ja jos et vielä ole, voit tilata sen tuosta postauksen alareunasta

Arpaonnea – ja tsemppiä alkavaan viikkoon! Musta ainakin tuntuu, että edessä on vuoden kiireisin viikko.

 

IMG_2238.JPG

Edit. 16.12. Arvonnan voittaja on Annina, onneksi olkoon! Sähköpostia lähetetty ja toivottavasti kirja pääsee matkaan jo huomenna. Ja kiitos osallistumisesta kaikille! Facebook-sivulle tuli monta uutta tykkääjää ja oli kiva huomata, että moni vakkarilukija on jo uutiskirjeen tilaajakin.

Kommentit
 1. 5

  Annina sanoo

  Mukana arvonnassa kolmella arvalla! 🙂 (Fb-tykkääjäksi aloin juuri ja uutiskirjeen olen tilannut jo aiemmin.)

 2. 12

  Shiva sanoo

  Kivan näköinen kirja! Tyttäreni on varsinainen lukutoukka, joten mukana yhdellä arvalla.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *