Jee! Gaala-asukriisi!

Mun elämäni parhaiden hetkien joukkoon kuuluu ehdottomasti ne tunnit, joita (hyvin) nuorina aikuisina vietettiin kämppiksen ja ystävien kanssa meidän vaatehuoneessa ja peilin edessä valitsemassa illan bileasua. Se nuoruuden kämppis on sittemmin päässyt valitsemaan asua myös Oscar-gaalaan*, mutta mulla ei gaalatilaisuuksia ole juuri ollut (tai siis ei ole ollut).

Kuten otsikon huuutomerkkien määrästä voi päätellä,  mä olenkin nyt ihan lapsellisen innoissani, kun  pääsen valitsemaan asua lauantaiseen Indiedays Blog Awards -gaalaan (postauksen hashtag on kuitenkin #kiitosElsa2016, sillä Oi mutsi mutsin Elsa hoiti mullekin kutsun). Viime vuonna selvisin päivätilaisuuteen pukeutumisesta kunnialla, mutta nyt, gaala! Ensin mä ajattelin jo klassisesti, että eihän mulla ole mitään päällepantavaa. Mutta hah, katsoin kaappiin, ja vaatteiden puute ei kyllä näytä olevan syy siihen, että mä tässä menneenä talvena kuljin kirjaimellisesti kaksi kuukautta samoissa vaatteissa.

Nyt on siis vain runsaudenpula (vähän niin kuin silloin nuoruuden vaatehuoneen aikoina). Asukriisi! Apua!

Rupesin sovittamaan peilin edessä ja koetin napsia kuvia blogiin. Sitten totesin, että kuvat mekoista on pakko ottaa huomenna päivänvalossa, jotta niistä erottaisi edes ääriviivat. Tästä tulee nyt siis jännittävä jatkokertomus: huomenna näette, minkä kanssa mä kriiseilen – ja pääsette äänestämään!

p.s. Uskomatonta, valitsin juuri postauksen kategoriaksi tyyli.

*Ja siis jos joltain lukijalta vielä on mennyt ohi, niin Selma Vilhusen Pitääkö mun kaikki hoitaa Oscar-ehdokas vuodelta 2015 on myös siitä merkittävä elokuva, että se on kuvattu meillä kotona. Hiemanko olen melkein sukua julkkikselle! Elokuvan voi tätä nykyä myös ladata kolmella dollarilla iTunesista. Suosittelen. Viimeksi hihitin itselleni, kun juoksin bussille lasten perässä hiusharja toisessa ja koirankakkapussi toisessa kädessä; selvää Oscar-ainesta.

Klikkaa linkkiä ja seuraa blogia bloglovinin kautta – tai tykkää Leluteekistä facebookissa.

Ei kommentteja.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *