Ikeahack talveen – kuraeteinen joka taloon

ikeahack - kuraeteinen ikean kassista

Ilmeisesti tämä Ikean kuraeteinen oli jo vähän painunut unholaan Vauva-lehden palstalta, koskapahan Instagramissa tämänaamuinen kuva keräsi ihastuneita kommentteja. En katsonut, löytyykö tämä joltain ikeahackers-sivustolta, itse olen todennäköisesti poiminut idean tuolta keskustelupalstojen aatelista. Otetaan siis yksi Ikean kassi, yksi luminen (tai kurainen) lapsi, nostetaan lapsi kassiin seisomaan, riisutaan sen kaikki ulkovaatteet sinne kassiin, nostetaan lapsi pois kassista, ja kuljetetaan kassillinen lunta (tai kuraa) kylppäriin jatkotoimenpiteitä varten.

Erityisherkkien lasten vanhempien FB-palstalla jokunen päivä sitten yksi vanhempi kertoi, miten lapsi ei yhtään kestä, jos sukat kastuu. Tunnistin heti itseni. Mä siis olen se lapsi (tai nyttemmin kyllä aikuinen). Märät sukat on vain jotain ihan sietämätöntä, ja kaikkein kamalinta on se hetki, kun astuu juuri sulaneeseen lumeen lattialla. (Märät hihansuut on kyllä myös ihan sietämätöntä. Tai oikeastaan märät vaatteet ylipäätään. Ilmankos en niin tykkää uimisesta.) Niinpä kun tänään tuli lunta ihan koko rahan edestä, pistin lapset riisumaan kassiin, ja hommasta selvittiin yhdellä märällä sukanpohjalla (ja mikä tärkeintä, se ei ollut mun sukka).

Myöhemmin illalla lapset kyllä toi lunta sisään, kun ne juoksi saunasta hankeen kierimään ja takaisin saunaan. En sitten siitä viitsinyt kuitenkaan motkottaa, saivatpahan jotain millä brassailla Ranskassa (ja siis yksi pluspiste talvelle). Ja niin, mehän asutaan kerrostalossa kantakaupungissa, eli vielä pari brassailupistettä lisää. Maabrändityöryhmä kiittää.

p.s. Ja senkin uhalla, että kuulostaa keskinäisen kehun kerholta: Valeäiti paljasti tämän innoittamana toisen sesonkiin hyvin sopivan arkihack-nerouden.

Klikkaa linkkiä ja seuraa blogia bloglovinin kautta – tai tykkää Leluteekistä facebookissa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *