Hyviä kysymyksiä, hyviä kuvia

valokuvaushaasteParasta palautetta lasten filosofiakahviloista on ollut, että kuulemma aiheista jatketaan keskustelua kotonakin. Se on ideakin, että sieltä löytyisi ajatuksia, jotka jatkavat elämäänsä. Nyt mä haluaisin jakaa niitä ajatuksia vähän laajemmankin joukon kesken, ja niinpä Leluteekin Facebook-sivulla alkaa maanantaina kuukauden mittainen päivän kysymys -haaste.

Haaste toimii niin, että mä postaan joka aamu Leluteekin Facebook-sivulle filosofisen kysymyksen jota voi sitten päivän aikana pohtia itsekseen tai lasten kanssa. Kysymykset voi olla filosofiakahvilassa käsiteltyjä, lapsilta tulleita, muuten vain mielessä pyöriviä – tai lukijoiden kysymyksiä. Eli haaste on siinä, että mä pyytäisin kommentoimaan päivän kysymystä ja ehdottomaan uusia kysymyksiä, joista voidaan sitten valita seuraava päivän kysymys. Mä tiedän, että kysymyksiä ei synny tekemällä, eli pistäkää ihmeessä muistiin, kun itselle tai lapselle pulpahtaa mieleen jokin oivaltava kysymys.

Tänne blogiinkin kysymyksiä tulee, jos ei ihan joka ilta, niin vähintäänkin koosteena muutaman päivän välein. Blogiin on myös luvassa ihan oma haasteensa, joka on haaste ihan vain mulle itselleni: aion nimittäin osallistua wordpressin valokuvauskuukauteen, ja koettaa siis saada joka päivä kuvan blogiin ja siinä sivussa toivottavasti kehittyä valokuvaajana.

Eli jännittävä maaliskuu tiedossa! Olethan mukana?

Kommentit

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *