Heppahullut

talutusratsastusta Helsingissä

Ja hevosten kuvaaminen on aina yhtä vaikeaa.

Käsi ylös: kuka on harrastanut ratsastusta? Jep, en ole ainoa. Ja niinpä myös kirjahyllyyn on jäänyt pyörimään muutama ”Maailman hevoset ja ponit”  (”Lauran ponitalli” on vielä saanut olla rauhassa ylähyllyllään, mutta eiköhän senkin aika vielä tule). Ilmeisesti maailman hevoset ja ponit teki vaikutuksen, koska esikoinen on nyt muutaman viikon huokaillut, miten ihania hevoset on, ja miten ihanaa olisi päästä ratsastamaan.

Päätin sitten olla maailman paras äiti ja vein lapset tänään talutusratsastukseen. Ja olihan se kivaa, varsinkin kun tallille on 15 minuutin pyöräilymatka (eikä sitä loputonta bussilla rytyyttämistä ja mudassa rämpimistä mikä yleensä tallille pääsemiseen aina liittyy) ja talutuskierroksen hinta oli 5 euroa. Eli voimme suositella: Keskustalli Ruskeasuolla, talutusratsastusta lauantaisin klo 10.30, ei ennakkoilmoittautumista eikä alaikärajaa, kunhan kypärä pysyy päässä ja peppu satulassa (ja kypärän saa siis lainaksi).

Mutta vaarallista tää on: mä hetken jo mietin, miten edulliseksi tulisi, jos meillä olisi oma poni, eikä tarvitsisi maksaa kolmen (tai neljän) ihmisen ratsastustunteja. Just.

Klikkaa linkkiä ja seuraa blogia bloglovinin kautta tai blogilistalla – tai tykkää Leluteekistä facebookissa.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Olipa kiva vinkki. Pitääkin käydä joskus testaamassa. Itse odotan jo nyt, että vauva oppisi kitisemään omaa ponia ja saisin siitä tukea omaan hourailuuni. Mieheen tämä ”Minä (vauvan äiti) tahdon meille ponin” löpinä ei oikein meinaa tehota:).

  • 1.1

   sanoo

   ”Ihahaa, ihahaa” -laulusta on hyvä aloittaa. 🙂 Ja tosiaan jättää niitä heppakirjoja sopivasti saataville. Ja siinä vaiheessa kun molemmat käytte kaksi kertaa viikossa tunneilla ja kesäisin leireillä, niin oma ponihan on pelkkää säästöä! 😀

 2. 2

  sanoo

  Oma poni, siinä tulisikin pitkän aikavälin ratkaisu ajan- ja rahankäyttöön! 😀 Onhan heppailu tosi ihanaa. Mua vähän harmittaa, ettei meidän esikoinen suostu hepan selkään, mutta ehkäpä pelko lievenee vuosien myötä.

 3. 3

  Karkki sanoo

  Ihanaa! Ja lisäksi voi kuulla, kuinka hyvä äiti -pisteitä oikein ropisee. Lapset tykkäsivät varmasti tosi paljon. Maltan tuskin odottaa, että Sofiankin peppu pysyy satulassa.

  • 3.1

   sanoo

   Mä pelkään vaan, että ratsastus voi kärsiä inflaation hyvä äiti – pisteiden keruussa, jos siellä käydään liian usein. Mutta talutusratsastuksessa on kyllä säävaraus, eli ehkä ”liian usein” ei tule muutenkaan syksyn myötä toteutumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *