Lisää kasvomaalausohjeita

Koska näyttää siltä, että joka päivä joku eksyy tänne etsiessään kasvomaalausideoita, niin laitetaanpa niitä sitten lisää (tai sitten joku ei vaan muista blogin nimeä, ja hakee sitä googlesta kasvomaalaus -termillä, hmmm). Täältä edellisestä postauksesta löytyy mm. linkkejä englanninkielisiin ohjeisiin.

Tässä olisi vaihe-vaiheelta tehtynä helppo keijukainen, johon olen aika tyytyväinen – aika nopea toteuttaa, ja tulee kivan näköinen, kun laittaa pohjavärin päälle valkoista ja jotain kontrastiväriä lisäksi.

kasvomaalaus keijukainen 1

Eli ensin sienellä pohjaksi jotain keijukaisille sopivaa väriä vähän niin kuin naamioiksi silmien ympärille. Ja ihan niin kuin vesiväreissä, sientä täytyy kostuttaa veteen ennen värin ottamista. Mutta ei liikaa, muuten rupeaa valumaan.

kasvomaalaus keijukainen

Sitten lisätään valkoisia kiemuroita ja pisteitä.

kasvomaalaus keijukainen

Ja sitten muunvärisiä pilkkuja kiemuroiden sekaan. En jostain syystä tajunnut ottaa kuvaa edestäpäin, joten kulmien välissa oleva otsakoriste (välttämätön keijukaiselle) ei nyt oikein näy. Tehdään joku toinen päivä uudestaan.

Ja klassikko: perhonen.

kasvomaalaus perhonen

Ensin siis tehdään yhdellä värillä siivet sienellä ja nenän päälle vartalo pensselillä. Valittiin tällä kertaa vihreä, kun sitä ei tule paljon käytettyä.

kasvomaalaus perhonen

Siipien ja vartalon reunoille tehosteväriset reunukset pensselillä – oranssi ei ollut paras valinta vihreän kaveriksi. Samalla värillä tehdään parit kiemurat siipien päälle.

kasvomaalaus perhonen

Ja vielä toisella värillä ja valkoisella pilkkuja kiemuroiden sekaan. Valmiina lentoon!

Ja tässä vielä pieni kasvomaalaus poskeen: delfiini (tai voi se olla haikin). Mereneläimethän on aika kivoja, koska ne sopii hyvin sekä tytöille että pojille. Mustekala voisi olla tosi hauska, täytyypä kokeilla.

kasvomaalaus delfiini pojalle

Sienellä (tai pensselillä) merieläimen muoto.

kasvomaalaus delfiini pojalle

Ja siihen yksityiskohdat, silmät ja suu ainakin, jotain varjostuksia voi myös laittaa. Meidän pensseli on ihan liian leveä, niinpä delfiinillä on aika leveä suu.

Olisiko toivomuksia kuvista? Kaikkea voidaan yrittää, tuloksista en mene sanomaan mitään.

Klikkaa tästä ja seuraa blogia bloglovinin kautta tai blogilistalla

Ei kommentteja.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *