Helpot pääsiäiskoristeet

helpot pääsiäsikoristeet - http://blogi.leluteekki.fiMä olen himoinnut läpinäkyviä itsetäytettäviä joulukuusenpalloja jo pari vuotta (aika tarkalleen siitä asti kun näin niitä Pinterestissä). Viime joulun alla tilasin netistä vähän isomman satsin askartelutarvikkeita ja ajattelin, että nyt elämä risaiseksi, tilataan palloja ja tehdään niistä ihania koristeita.

Eihän me tietenkään tehty. Mutta ei se mitään, koska nyt niistä tuli ihania pääsiäiskoristeita! Näin pääsiäisen alla niitä ei varmaan missään myydä, mutta jos olet sellaisia laittanut jouluksi, niin nyt vain kaivelet niistä hileet ja kiiltopaperit ulos ja kierrätät ne pääsiäiskoristeiksi.

pääsiäiskoristeet joulukuusen palloistaMe täytettiin omamme keltaisilla ja vihreillä höyhenillä, pompomeilla ja piipunrasseilla.

lasten askarteluEsikoinen oli aivan haltioissaan mun Tigerin pääsiäishyllystä hakemista tarvikkeista ja rupesi heti rakentamaan palleromaata – ostin myös sellaisia irtosilmiä, kun ajattelin, että voitaisiin tehdä tipuja. Silmät loppui aika nopeasti, mutta nyt meillä on siis noin seitsemäntoista tällaista palleroa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *