Arvonta Leluteekissä!

IMG_1339Kyllä, nyt tulee arvonta ja mahtavat palkinnot! Sunnuntaisilla Lasten festareilla oli nimittäin arvonta Leluteekin pisteellä (kiitos kaikille osallistujille ja kävijöille!) ja ajattelin, että onhan se vähän epäreilua, jos kotiin jääneet uskolliset lukijat eivät pääse mukaan. Eli uusi arvonta pystyyn.

Tässä on nyt myös sellainen jippo, että Leluteekki-blogin pitämiseksi ihan pelkkänä äitiys / vanhemmuus / kakkaa kynsien alla -blogina, mä olen tehnyt lasten filosofiakahviloille uutiskirjeen, josta saa kerran kuussa viimeisimmän tiedon filosofiakahviloiden tapahtumista suoraan sähköpostiinsa (nettisivujen ja Facebookin lisäksi). Eli jos ajattelet, että filosofiakahvilat on mainio idea, mutta juuri nyt ei pysty ilmoittautumaan, tilaa ihmeessä uutiskirje, niin pääset kuitenkin seuraamaan tapahtumia. Täällä blogissa mä en siis enää huutele filosofiakahviloiden toiminnasta.

Uutiskirjeeseen on luvassa myös täällä julkaisemattomia juttuja, yrittäjäelämää ja helmiä filosofiakahviloista,  jos siis tykkäät blogista, niin uutiskirjeen voi tilata ihan pelkästä lukemisen ilosta.

Ja miksi mä nyt puhun siitä uutiskirjeestä? Koska arvonta suoritetaan uutiskirjeen tilaajien kesken! Osallistumisaikaa on viikko, kaikki viimeistään 24.8.2014 uutiskirjeen tilanneet osallistuu arvontaan. Ja mitäs ne upeat palkinnot on? No kuule, nyt päsee jopa valitsemaan: arvotaan kaksi voittajaa, jotka saa valintansa mukaan joko paikan Leluteekin lauantain filosofiakahvilaan tai filosofisen lastenkirjan (tästä aiheesta on tulossa myös postaus lähiaikoina). Nyt vain naputtelemaan tiedot tuohon alle, ja olet arvonnassa mukana.

p.s. Leluteekin logo! Bloginkin ulkoasu tulee vähän muuttumaan kunhan se pääsee nettisivujen alle.

Klikkaa linkkiä ja seuraa Leluteekkiä bloglovinin kautta tai blogilistalla – tai tykkää Leluteekistä facebookissa. Instagramista ja Twitterista Leluteekki löytyy myös, samoin Pinterestistä.

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *