Äidin oma aika

Otin sitten omaa aikaa ja lähdin viikonlopuksi reissuun. Tästähän sitä aina unelmoi. Oon vaan ihan rauhassa, kukaan ei kiipeä syliin eikä nyi helmasta; menen hotelliin ja nukun puhtaissa lakanoissa joita koira ei ole nähnytkään; istun valmiiseen pöytään ja jätän tiskit jonkun toisen huoleksi; saunon antaumuksella eikä kukaan tappele pesuhuoneessa; tapaan ihmisiä ja ehdin puhua jutut loppuun; luen kirjaa sängyssä eikä yöllä kukaan herätä; aamulla ei ole kiire mihinkään, käyn kävelyllä ilman rattaita; pukeudun niin kuin aikuinen ihminen, meikkaan ja pesen tukan.

Joko ehdit tulla kateelliseksi? Tahdotko vielä tietää, missä moista luksuslomaa vietettiin? MLL:n Uudenmaan piirin koulutuksessa Kirkkonummella. Että kyllä se perhekahvilamammaksi ryhtyminen kannatti. Ja puhuttiin me muustakin kuin lapsista – koirista nyt ainakin.

Seuraa blogia bloglovinin kautta tai blogilistalla

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Oli aivan mainiota, kivoja uusia ihmisiä ja iloinen tunnelma. Ja tällainen pehmeä lasku aikuiseen elämään, kun kuitenkin puheenaiheet oli enimmäkseen niitä tuttuja. 😉

 1. 2

  sanoo

  Mua odottaa tuommoiset pari päivää kesäkuussa, kun matkustan keskieurooppaan koulutukseen :)) (Alunperin oli tarkoitus ottaa Emma mukaan, mutta koulutuksen järjestäjille se ei käynytkään, joten lähden yksin – ja pumppaan maidot viemäriin ja nautin pari päivää ajastani – ja kenties myös pitkästä aikaa muutamasta drinkistä alkoholia.. shhhh)

 2. 3

  sanoo

  Loistavaa! Mä olen hoitovapaalla ollut erään järjestön toiminnassa mukana, ja yksikin koulutusreissu vuodessa ja järjestön maksama kokousdinneri kerran kuussa on mulle täysin riittävä palkka! 🙂 Puhumattakaan siitä, että saa välillä hengailla aikuisten kanssa.

  • 3.1

   sanoo

   Kyllä, hoitovapaalla olijat on taatusti alihyödynnetty voimavara yhteiskunnassa, yhtä antaumuksella hommia tekevää porukkaa on vaikea löytää yhtä pienellä korvauksella. Toinen juttu sitten on, että yhtä hajamielistä ja ajankäytöltään pirstaloitunutta porukkaa voi myös olla vaikea löytää. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *