Onnistuneet syntymäpäivät

20130825-203000.jpg

3 kynttilää. Vetää vakavaksi.

Mistä tietää, että lasten syntymäpäiväjuhlat ovat onnistuneet?

synttärit 2

– lahjaksi saadut 8 purkkia muovailuvahaa on illan päättyessä sotkettu yhdeksi valtavaksi vihreäksi vuoreksi; päivänsankarin kommentti ”minun lempilelu!”

– muovailuvahaa on myös hampaissa ja tukassa

20130825-203048.jpg

– äiti saa tilaisuuden käyttää joululahjamekkoaan ennen kuin se menee pois muodista

mustaherukka valkosuklaa kakku– kakku ja samppanja loppuvat kesken (mainion mustaherukkaisen juustokakun ohje – ja tästä lähtienhän mä en muuta kuin juustokakkuja teekään, miksi en ole ennen tajunnut, että ne ei tosiaan vaadi paistamista ja kohoamista ja muuta mitä mä en hallitse?)

– päivänsankarin kommentti kakusta: ”minun lempiherkkukakku!”

20130825-203109.jpg

– 16 ilmapallosta 5 on ehjänä juhlien päättyessä

– viimeisten vieraiden lähtiessä yksi emännistä on sonnustautunut uimapukuun ja snorkkeliin ja päivänsankarit ovat hiestä märkiä – kaikki valmiina suihkuun siis

synttärikukatEttä eiköhän se ollut tässä tällä kertaa. Ensi kuussa sitten uudet ryminät.

Klikkaa linkkiä ja seuraa blogia bloglovinin kautta tai blogilistalla – tai tykkää Leluteekistä facebookissa.

Kommentit
 1. 3

  pilami sanoo

  Onnea. On noi lasten kemut jotenkin aika mehut pois imeviä. Meillä oli tänä vuonna ekaa kertaa kahdet kemut kun kuopus täytti vuoden ja tunsin suuren painolastin harteillani, kun piti yksistä selvittyä alkaa suunnitella seuraavia. Vaikka eipä siinä mitään, tykkään juhlia ja järkätä, mutta on niissä se oma vaivansa aina kuitenkin.

  • 3.1

   sanoo

   Meillähän meni tässä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. 😉 Esikoisen kaverisynttärit on varsinkin se, mikä mussa aiheuttaa uupumusta jo etukäteen – vaikka sitten onkin ihanaa kun sillä on kivaa.

 2. 5

  Siiri ja Vesa sanoo

  Hei,

  löysimme blogisi netistä ja ajattelimme tiedustella onkohan teillä varastossa tai kaapissa lojumassa tarpeettomia tutteja,tuttinauhoja tai kestovaippojen imuja tai harsoja kotona lojumassa ? Meillä kotona tehdään niistä reborn-nukeille sopivia 🙂 otamme vastaan lahjoituksena. Yhteyttä voi ottaa: lenfuuma@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *