11 asiaa minusta – and that’s who I am

Bloggaamisessa yks parhaita juttuja on se, miten oma blogi linkittyy osaksi toisten blogien joukkoa. Mä kirjoitan tätä blogia ja luen tuota toista, sieltä taas luetaan jotain kolmatta blogia, jonka lukija taas käy kommentoimassa mun blogia. En tiedä, onko joku jo tutkinut tätä tai koettanut piirtää kaaviota blogien verkostosta, musta se ainakin on kiehtovaa.

Tämä vähän niin kuin anteeksipyyntönä siihen, että mulla on neljä kanssabloggarien antamaa haastetta vastaamatta. Ei siis ole vastaamatta siksi, ettenkö arvostaisi kanssabloggareita tai olisin unohtanut, mulla vaan tuntuu aina olevan joku supertärkeä oma aihe ja liian vähän aikaa kirjoittaa. Mutta härkää sarvista. Ennen joulua sain jo ”11s -haasteen”, johon vastasin – puoliksi, ja lupasin kertoa ne 11 asiaa itsestäni myöhemmin. Ajattelin nimittäin jo siinä vaiheessa yhdistäväni sen tähän toiseen saamaani haasteeseen.

Merianne kirjoittaa blogissaan elämästään Englannissa kuulo- ja cp-vammaisen pienen tyttärensä äitinä. Sain haasteen kertoa kuka ja millainen olen käyttämällä ”…and that’s who I am” -tumblr -blogin kuvia. Koska kuvia on valtavasti, mä päätin rajoittaa tämän niihin 11 asiaan. Loppujen lopuksi se ei ollut edes kovin vaikeaa; mä tunsin itseni aika vanhaksi, koska suurin osa kuvista olisi paremmin sopinut ”…and that’s who I was when I was 15” -otsikon alle. No itse asiassa nämä mun valitsematkin sopisi, joissain asioissa ihminen ei muutu. Paitsi että tekstiviestejä ei tietenkään silloin ollut vielä keksittykään.

Mutta nyt siis täysin summittaisessa järjestyksessä: 11 asiaa minusta.

tumblr_mf9ruvEV031rogngso1_5001. Mä kirjoitan listoja, kaikesta. Mikään ei selkiytä ajatuksia niin kuin pari ranskalaista viivaa.

tumblr_mdgte03nul1rogngso1_5002. Mä luen nykyään paljon vähemmän kuin 15-vuotiaana, mutta mun on edelleen vaikea keskeyttää lukemistani. Viime vuosina mä en kuitenkaan ole lukenut kadulla kävellessäni.

tumblr_mcpdy5SZ1D1rogngso1_5002. Mä olen kunnianhimoinen, mutta laiska. Hankala yhdistelmä.

tumblr_mcpe79dJL81rogngso1_5003. En tiedä, voiko omatunto olla ylikehittynyt, mutta joskus olisi helpompaa, jos se pysyisi hiljaa.

tumblr_mcpe9nSWuN1rogngso1_5004. OIkeammin, mä inhoan puhelimella soittamista. Jos joku soittaa mulle, niin on ihan kiva puhua.

tumblr_mc8nooWv2w1rogngso1_5005. Eikö kaikki ihmiset joskus eksy ajatuksiinsa?

tumblr_man0piH5F21rogngso1_5006. Mä ajattelen tän mieluummin niin, että kun mä kiinnostun jostain, niin mä haluan ottaa siitä selvää perusteellisesti.

tumblr_m9tti2cz001rogngso1_5007. Suomeksi mä toki tekstaan puhekielellä, mutta ranskaksi kokonaisilla sanoilla, enkä tekstiviestiranskalla.

tumblr_m9gvkhmQj21rogngso1_5008. Mä olen huono tekemään päätöksiä.

tumblr_m2of9dnyDF1rogngso1_5009. Hienoin roadtrip oli Helsinki-Toulouse Baltian kautta, kuskina mun paras ystävä ja kyydissä minä, koira, kissa ja se puoli mun omaisuutta joka sitikan takaluukkuun mahtui.

tumblr_lyt1byyNnY1rogngso1_r1_50010. 15-vuotiaana mä kyllä itkin paljon vähemmän ja harvemmin, tähän väliin on tullut äitiys.

tumblr_mfs30m7luH1rogngso1_50011. Mä luulen, että tässä iässä voi jo todeta, että siisteys ei tosiaan kuulu mun ominaisuuksiini.

Ja nyt pistän haasteen eteenpäin, ja tällä kertaa viidelle kanssabloggarille, jotka on käyneet täällä viime aikoina kommentoimassa – kiitos siitä, tiedätte itse, kuinka paljon se aina ilahduttaa (tällä kertaa jätin haastamatta kuitenkin ne, joiden kanssa on muita haasteita pyöritelty). Kertokaa siis itsestänne kuvilla (11 oli musta aika sopiva määrä), ja haasteen saa laittaa eteenpäin (tai olla laittamatta).

Ma liebling on aivan uusi blogi, jonka kirjoittaja Jenni on vuoden vanha äiti, joka jakaa pieniä ja suuria onnenhetkiä ihanina kuvina.

Äiti raitapaita kirjoittaa elämästään kolmen lapsen kanssa.

Tänään on kaunis päivä on Merin vähän erilainen äitiys- ja lifestyleblogi, jossa se lifestyle on mm. kiintymysvanhemmuutta ja pienillä tuloilla elämistä.

Mukki Makki -blogissa Äni jakaa lyhyitä ja ytimekkäitä huomioita elämästä kahden pienen kanssa.

Pikkuplaneetta taas on omien sanojensa mukaan ”blogi perhe-elämästä, oman maailmankuvan avartumisesta ja kauniiden asioiden ihmettelystä ja kuvaamisesta matkalla jonnekin. Pieniä tarinoita.”

Klikkaa linkkiä ja seuraa blogia bloglovinin kautta tai blogilistalla – tai tykkää Leluteekistä facebookissa.

Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Fiksu idea yhdistää nämä kaksi haastetta! Tein itse tuon kuvahaasteen joskus aikalailla blogini alkuaikoina ja sopivia kuvia olisi ollut vaikka kuinka paljon ja niitä tuli postaukseenkin aivan liikaa, vaikka miten yritin karsia :)!

  Samaa mieltä muuten mainitsemastasi blogien verkostosta! Itsekin olen löytänyt monia hyviä blogeja juurikin klikkaamalla jo lukemieni blogien suosikki-blogilistoja. Usein sitten bongaankin blogien kommentoijista tuttuja blogisteja. Tuo olisikin mielenkiintoinen tutkimusaihe vaikkapa jollekin opiskelijalle!

  • 4.1

   sanoo

   Voisin kuvitella, että tästä aiheesta olisi jo tutkimusta tehtykin, blogeista kuitenkin jonkun verran on, ja hauskaahan se olisi piirrellä karttoja ja jäljittää kommentteja ja linkkauksia.

 2. 5

  sanoo

  Olipa mainio! Ja jotenkin hurjaa: mä oon tismalleen samanlainen, poislukien kasin, koska teen yleensä ihan salamana päätöksiä – ja sitten saatan katua. Mutta ohhoh. Hieno lista! Listat on parhaita!

 3. 7

  sanoo

  Aivan ihanahan tästä tulikin, kannatti odottaa! 😀 Ja näiden haasteiden yhdistäminen oli tosiaan fiksu veto – itse kun innostuin keräämään niin paljon noita kuvia että saattaa olla aika aikaavievää käydä meikäläisen postaus lävitse.
  Kiitos! <3

  • 8.1

   sanoo

   Eikä, tsekkaapa tämän päivän postaus, jos tämä ei ole telepatiaa niin ei sitten mikään. Hetken mietin säästänkö sen tuohon, mutta kyllä mä taidan keksiä jonkun ihan uuden aiheen.

 4. 9

  sanoo

  Voin allekirjoittaa nuo kaikki itsellenikin!

  Saisinkohan itsekin väsättyä joku päivä samantpaisen haasteen loppuun asti… 😉

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *