Viime hetken vinkit Ruisrockiin

Jumala rakastaa Ruisrockia. Syystä tai toisesta kyseessä on ainoa suomalaisfestivaali, jolla on poikkeuksetta loistava sää. Niin tänäkin vuonna. Tämä tiedettiin jo alkuviikosta, joten ei ihme, että tapahtuman loputkin liput alkoivat liikkua vauhdilla. Monet lipputyypeistä on siis loppuunmyyty, mutta näitä on vielä tarjolla: päiväliput perjantaille tai sunnuntaille tai yhdistelmälippu perjantaille ja sunnuntaille. 

Myyttinen lauantai sisi meni jo, enkä tahdo pyörittää veistä haavassasi, koska haavat äityvät helposti tulehtumaan näin hellesällä. Keräsin siis festarin helmet vain perjantaille ja sunnuntaille. Ole hyvä vain. Tämä on sitä lukijan palvelua!

Okei, okei, nämä tulevat tosi myöhässä. Luet tätä polkiessasi jo lainapyörällä Ruissalon sillalla (on vaarallista räplätä älypuhelinta pyöräillessä, lopeta heti). Kun olet parkkeerannut menopelisi, ota tärpit talteen.

 

1) Ola Salo (perjantai / Rantalava / klo 19.15)

Meillä kaikilla on psykoottisen euforisia muistoja The Ark -keikoilta. Yli vuosikymmentä myöhemmin on tsekattava, osaako Ola Salo yksin lietsoa suomalaisia vastaaviin sfääreihin. Rantalava on eittämättä iso areena Salolle, mutta suvereeni heppu saattaa yllättää. Kisko alle pari nopeaa tuoppia ja hälssaa ruotsinlaivoille, jotka seilaavat ohi suunnilleen keikan puolivälissä. Ruisrockin vuosittainen (ja päivittäinen) klassikkohetki! Nyt on muuten kiire: keikan alkuun on alle vartti.

2) Ellie Goulding (perjantai / Niittylava / klo 00.15)

Ellien eloveenatukka hulmuaa suvituulessa, jengi hoilaa Burnia skumppatahraiset kädet ilmassa, horisontissa häämöttää sinne tänne siroteltuja pitsihuviloita, kaikki on pakahduttavaan kaunista ja täydellistä. Saa tirauttaa itkut!

3) Antti Tuisku (sunnuntai / Telttalava /klo 15.15)

Ymmärrän, että sinulla on krapula, mutta Antti Tuiskun sunnuntaista keikkaa ei voi jättää väliin, vaikka kello on vasta kolme. Todisteeksi tsekkaa pari Instagram-videota Tuiskun Provinssin telttakeikalta, joka tulee jäämään suomipopin historiankirjoihin. Peto on irti.

4) Asap Rocky (sunnuntai / Niittylava / klo 19.00)

Kuka muu muka! Onko sielusi pikimusta kuin tervapastilli? Sama. Unohda Pharrell, satsaa Rockyyn. Lisää suhteestani tähän tyyppiin tuoreessa Imagessa.

5) Backyard Babies (perjantai / Lounalava / klo 23.15)

Tämä oli vitsi. Nyt on vuosi 2015 eikä olla Ankkarockissa. Älä hyvä ihminen mene katsomaan Backyard Babiesia. Lähde keskustaan ja pujahda Dynamoon tuntia ennen muita, niin mahdut mukaan!

 

+ Ruisrockin pakolliset

Bongaa NHL-pelaaja + kulttuuriministeri + Martina Aitolehti. Hyvä sinä! Palkitse itsesi Karun mahtavassa sushibaarissa tai Kaffa Roasteryn loistosumppimukillisella.

 

Nähdään Ruissalossa!

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *