Bose QC35 vastamelukuulokkeet: super langattomana, halpis langallisena

Bose QC35

Bose QC35:n kuulokeadapteri ja kuulokkeet, kahden tunnin käytön jälkeen.

Kuulokkeiden tärkein ominaisuus ei ole äänenlaatu. Tai se, kuka kuuluisuus on nähty ne päässä ”ihan sattumalta kadulla”.

Tärkeimmät ominaisuudet ovat mukavuus ja kestävyys.  Ensin mainitusta syystä Bosen vastamelukuulokkeista on tullut käsite: ne tuntuvat päässä mukavilta ja pehmeiltä eivätkä korvat hikoa ihan mahdottomasti pidemmilläkään lennoilla.

Sama pätee myös uusiin langattomiin BOse QuietComfort 35 -kuulokkeisiin. Ne toimivat todella jouhevasti yhteen bluetoothin avulla ja tuntuvat kädessä ”mersulta” eli tukevalta ja huolitellulta laatutuotteelta.

Valitettavasti se kuulokkeiden toinen tärkein ominaisuus eli kestävyys ei ole ollut mukana ihan loppuun asti suunnittelussa. Jos haluat kytkeä kuulokkeet langallisesti esimerkiksi lentokoneen viihdejärjestelmään, valmistaudu pettymään. Sovitin on huonompi kuin halvin DealExtreme-kiinaihme ja kuulokepiuha muistuttaa enemmän ompelulankaa kuin kuparipiuhaa.

43 euron vinkuvanku-merkkisissä kuulokkeissa tämä olisi ehkä okei, 430 euron Boseissa ei. Lisää videossa:

Lisäys: Bosen Suomen-maahantuoja kertoi, että palaute on mennyt eteenpäin valmistajalle. Jee! Eli odotellaan seuraavaan versioon asiallisempaa liitintä (tai sitten se poistuu kokonaan Applen tapaan).

Kaipaatko lisää käsien viuhdontaa ja teknologian selittämistä? Seuraa kirjoittajaa Twitterissä, Facebookissa tai YouTubessa. Jos haluat mainostaa tai tehdä kaupallista yhteistyötä -> mediamyynti@a-lehdet.fi

Kommentit
 1. 1

  pekka sanoo

  Jos etsii vastamelukuulokkeita, kannattaa muuten tsekata Macrumorsista myös nämä jutut. Kaikissa on QC35 verrokkina.

  Sony MDR-1000X Review: Wireless Hi-Res Headphones Offer Next-Level Noise Canceling
  http://www.macrumors.com/review/sony-mdr-1000x-headphones/

  Review: Parrot Zik 3.0 Bluetooth Headphones Offer ’Wireless Everything’, but at a Premium
  http://www.macrumors.com/review/parrot-zik-3-0-headphones/

  Review: Sennheiser’s PXC 550 Wireless Headphones Should Put Bose on Notice
  http://www.macrumors.com/review/sennheiser-pxc-550-wireless-headphones/

  Review: QuietComfort 35 Headphones Prove Bose Won’t Miss the Headphone Jack
  http://www.macrumors.com/review/bose-quietcomfort-35-headphones/

 2. 2

  Juha sanoo

  Kuulokkeista: Käytän liikkeellä ollessani Kossin Porta Pro -kuulokkeita, joissa on kohdallaan melkein kaikki: ääni, mukavuus, hinta ja koko. Ainoa miinus on johto, joka menee helposti rikki ja on muutenkin tiellä.

  Osaisitko kertoa, onko sinulle tullut vastaan langattomia, mutta muuten Prota Pro:ta muistuttavia kuulokkeita? (mieluiten vielä sellaisia, joiden akku ei loppuisi ihan heti).

 3. 4

  Nitsi sanoo

  Bosessa ei saa vastamelua pois päältä toisin kuin PXC-550:ssa. Päädyin Sonyn MDR770BN-malliin puhtaasti hinnan vuoksi, tosin siinäkin oletuksena vastamelu päällä vaikka saa poiskin.

  Äänenlaadussa ei niin isoa eroa että viitsisi 300€ enemmän pulittaa Bosesta tai Sennhuiserista. Koko ja paino on toki hyviä argumentteja. Sennheiserilta tulossa viikon sisään myös halpismalli vastamelulla HD 4.50, joka kannattamee tsekata.

 4. 5

  pekka sanoo

  Kiitos Nitsi, hyvä kuulla kokemuksia. Toi Sennheiserin halvempi malli kuulostaa kiinnostavalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *