Tämä blogi tihkuu seksiä

Eikö olekin mielenkiintoisempi otsikko kuin Pekan koulupäivä? Lueskelin tuossa yhtenä päivänä vähän blogeja ja hämmästyin, miten monessa on seksi aiheena, etenkin miesten blogeissa. Onko se nyt trendi? Voin kertoa, että tässä blogissa ei ole eikä tule olemaan seksiin liittyviä kirjoituksia ellei sitten lukijamäärät romahda ja alan kirjoittaa opettamisesta eroottissävyisesti. Siinä olisi minulle hyvä challenge.

Tulin kotiin töistä ja minulta kysyttiin, mitä opin tänään koulussa ja tämän sanan, challenge, opin.

Kyselin 6-luokkalaisilta, että mistäs te aiotte tehdä niitä vlogeja. Tyttö vastasi, että hän tekee challengen.
– Niin minkä teet?
Oppilas muisti, että kuuloni on huono ja kovensi ääntään ja artikuloi:
– CHALLENGEN.
Naapuripöydästä huikattiin myös, että challengea tehdään. Kuljin ympäri luokkaa ja nyökyttelin ja hymyilin ja esitin sekä kuulevaa että ymmärtävää.

Kun ensimmäisiä vlogeja katsottiin, ymmärsin idean. Toinen haastaa toista esimerkiksi kysymällä itsestään kysymyksiä, vaikkapa, mikä on lempikirjani. Toisen täytyy tietää jne. Toinen pari joi kilpaa vettä ja kolmas kolmikko laittoi vaahtokarkkeja suuhun ja yritti puhua englantia. Täytyy sanoa, että vaikka englannin osuus tässä viimeisessä oli pienin, oli erittäin huvittavaa katsoa kolmea poikaa: ensimmäisellä oli jo äänenmurros ja keskimmäisellä tulossa ja kolmannella ei lähelläkään. Ensimmäinen mörähti, toinen puhui normaalisti ja kolmas vinkaisi oktaavia korkeammalta yrittäessään puhua englantia perunajauhon pöllytessä.

Tähän mennessä nähdyt vlogit olivat hyviä, tekniikan kanssa oli ongelmia mutta onneksi neropatti oppilas osasi yhdistää kaapelilla kaikki tarvittavat härpäkkeet. Englantia tämä sukupolvi uskaltaa puhua todella hienosti verrattuna aikaisempiin sukupolviin.

Tänään oli koulussa huutopäivä:
minä huusin ( korotin voimakkaasti ääntäni) oppilaille kiusaamisesta, mikä sekin muuten itse asiassa liittyi seksiin. Oli katseltu alastonkuvia ja haukuttu toista vitun lesboksi. Sitten kolleegalla meni hermo ja hän päästeli höyryjä opehuoneessa ja lopuksi pieni oppilas huusi kivusta, kun sormi oli miltei irti ja minä huusin vielä lopuksi ambulanssin kuljettajalle, jolle oli annettu hätäsoittoni ”kiireettömänä” ja kesti tulla 12 minuuttia koululle. Siinä ajassa olisin jo pyöräillyt saman matkan.

30 koulupäivää kesälomaan.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *